Livrare

  1. Plasarea comenzilor online este posibilă 24/24, 7 zile din saptamână. Comenzile la telefon se primesc între orele 8-20 în fiecare zi.
  2. Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova prin servicii de curierat rapid timp de 48 de ore de la plasarea comenzii. Costul livrării este de 70 de lei. Dacă comanda depășește suma totală de 300 de lei, livrarea este gratuită. Livrările se efectuaze de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 17.00.
  3. În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.
  4. Aromenature SRL (Aromenature.md) își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de Aromenature SRL (Aromenature.md). Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de companie față de Cumpărător în cazul unei expediere eșuată sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Aromenature SRL (Aromenture.md) de la Cumpărător.